Televizyon

La Casa De Papel yeni sezon hangi gün ve ne zaman başlıyor?

Netflix Platformunda yayına girdiği ilk sezondan itibaren dünyada en fazla izlenen ve çok sevilen bir seyirci kitlesine sahip olan La Casa De Papel dizisi hakkında son sezon paylaşımları hayranlarını heyecanlandırdı. La Casa De Papel için Netflix Türkiye’den meydana getirilen Bölüm 5: Soygun Sona Eriyor paylaşımı yapıldıktan sonrasında pek oldukça dizi hayranı yeni sezonun ne süre geleceği hakkında internete başvurmaya başladı.

2017 senesinde tanıtılan İspanya menşeeli dizi olan La Casa De Papel dizisi 4. Sezonu ile beraber dünya genelinde büyük bir heyecan yarattı. Dizi fanatikleri 5. Sezonu beklerken Netflix tarafınca beklenen paylaşım yapılmış oldu.

La Casa De Papel 5. Sezon ne süre yayınlanacak?

Alex Pina’nın kaleme aldığı La Casa De Papel dizisi hakkında 5. Sezon ile ilgili çok bilgi bulunmasa da dizinin 2021’in ikinci yarısında vizyonda olacağı tahmin ediliyor. Úrsula Corberó,Álvaro Morte,Itziar Ituño isimlerinin oyunculuğu yapmış olduğu dizide yeni Sürem fragmanının ise oldukça geçmeden yayınlanır gözü ile bakılıyor.

Netflix Twitter üstünden La Casa De Papel paylaşımı yapmış oldu

La Casa De Papel’in resmi Twitter hesabı üstünden meydana getirilen açıklamada “El atraco llega a su fin” (soygun sonlanmış oluyor) açıklaması yapılmış oldu. Netflix Türkiye’nin paylaşımı sonrasında La Casa De Papel ülke gündeminde birinci sırayı aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu