Televizyon

Show TV Dizisi Şeref Sözü hangi şehirde ve nerde çekililiyor?

GundemLab.com – 21 Ekim 2020 tarihinde yayın hayatına başlayan 2. bölümünde Show Tv’de gösterime giren Şeref Sözü dizisinin en oldukça gündeme katılan konusu dizinin nerde çekilmiş olduğu ve hangi adada çekiliyor soruları soruluyor. Sebebi de sanki Maldiv adalarında çekiliyormuş benzer biçimde naturel güzellikleri, manzarası ve masmavi deniziyle dikkatleri üstüne çeken Kalem Adası seneye turizm patlaması meydana getirecek benzer biçimde. Peki Show TV Şeref Sözü dizisi nerde çekildi? Şeref Sözü hangi il ve ilçede çekiliyor? Şeref Sözü Hangi adada çekiliyor? Kalem Adası Nerde? Adabeyli Konağı Nerde? İzmir’in Neresinde? Hikayenin geçmiş olduğu topraklarda çekilmesinin en doğru karar olacağına kabul eden yönetmen Cevdet Mercan Eda Tezcan yazdığı hikayenin izleyiciler tarafınca beğenileceğini düşünüyor. Show Tv’nin yeni dizisi Şeref Sözü nerde hangi şehirde çekiliyor? Show TV kanalında yeni sezonda yayınlanacak olan Şeref Sözü dizisinin çekimleri nerde yapılacak hangi ilimizde ya da ilçemizde çekilecek sevenler merak ediyor. Şeref Sözü dizisi 21 Ekim Çarşamba yeni bölümüyle ekranlara geldi. İşte detaylar…
Show TV kanalında bugün yayınlanmaya süregelen Şeref Sözü dizisinin hangi adada ve nerde çekilmiş olduğu sevenler tarafınca dört gözle bilgi edinilmeye başlandı. Şeref Sözü dizisinin çekilmiş olduğu bölgeler ve ada sevenler tarafınca oldukça beğenildi.

Şeref Sözü Dizisi Nerde Çekiliyor?

Şeref Sözü dizisi İzmir’in güzel ve temiz deniziyle malum Dikili İlçesinin güzelce vakit geçirip beldesi olan Kalem Adası ve Mardin’de çekiliyor. Adabeyli Adası’nda ‘İsra’nın gelişi ve yanında getirdikleriyle geçmişin sırları ortaya dökülecek, geleceğe dair büyük bir yangının fitili ateşlenecektir. Verilen ‘Şeref Sözü’ geride kalan her şeyin yıkımına ve oldukça büyük acılarla sınanacak destansı bir aşkın doğumuna sebep olacaktır. Şeref Sözü İzmir’de çekiliyor

Adabeyli Konağı Nerde?

Adabeyli Konağıda Kalem Adasının en güzel konağı olup, prodüksiyon hakikaten sıkı iş çıkarmış. 480 m2’lik talibi film/dizi stüdyosuna çevirmiş. Evet projede geçen ada İzmir’de, Ege Denizinde bulunuyor.

Şeref Sözü Hangi Adada Çekiliyor?

Show Tv’de yayın hayatına başlayan Şeref Sözü dizisi İzmir’in Dikili ilçesinde yakın bir yerde olan Kalem adasında çekiliyor. Kalem adası gezinsel bir belde ve tabiat güzellikleriyle meşhur bir bölgemiz. Kalem adası Türkiye’nin Maldivleri olarak bilinir. Türkiye’de tam olarak keşfedilmemiş ender adalardan birisidir. Ama diziden sonrasında bir fazlaca bileni olacak. Kalem Adası, Dikili semtinin Bademli köyüne bağlıdır. Bademli, Dikili’ye 10 km uzaklıkta eski bir Rum köyüdür.
Eski volkanik bir arazide bulunan köy ve adanın şifalı sularıyla meşhur olduğu söyleniyor. Şeref Sözü dizisinin İzmir’in Foça, Gaziemir ve Çeşme benzer biçimde ilçelerinde çekilmesi planlanıyor; Şeref Sözü dizisi seti kurulduğunda set kurulan mekanları haberimize ekleyeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu