Televizyon

SHOW TV Şeref Sözü Mustafa karakteri öldü mü?

Şeref Sözü dizisinin ikinci bölümünde Yasemin ve Cihan’ın oğlu Mustafa 21 Ekim Çarşamba günü denizde gözlerden kayboldu. Şeref Sözü dizisinde Tolgahan Sayman, Sude Zülal Güler ve Öykü Çelik şeklinde oyuncular oynarken, çocuk oyuncu Yıldırım Özcan, Mustafa rolüne can veren veriyor. Öbür taraftan Şeref Sözü dizisini beğeniyle izleyen sevenler, Mustafa’nın yaşayıp yaşamadığını öğrenmek istiyor. İzleyiciler, 28 Ekim’de gösterime girecek olan Şeref Sözü dizisinin üçüncü bölümünde Mustafa’nın vefat edip etmediğini öğrenebilirler, ama bu konu hakkında size bazı bilgiler verelim.

 

Projede Yasemin İsra’nın eve dönmesi ve senelerdir beklediği düğünün başarısızlıkla sonuçlanarak Cihan’ın oğlunu alıp Adabey konağından çıkması üstüne şok oldu. Yasemin’in tek amacı, kendisini ve bebeğini riske atarken Cihan’ı baştan çıkarmak ve onu geri almaktır. Yasemin, Cihan’ın geldiğini görünce denize atlar; Cihan da Yasemin’i kurtarmak için denize atlar; Ama öğrenme güçlüğü çeken Mustafa uçurumun başındaki konakta yalnız kalır. Cihan Yasemin’i kurtarmış olur ve onu bir tekneyle karaya kadar götürür; Mustafa ebeveynlerinin kayığa bindiğini görünce çocuk aklıyla denize atlamak ister.

Şeref Sözü Mustafa Öldü mü?

Mustafa Şeref Sözü dizisinde ölmedi; Mustafa ölürse Yasemin, Adabeyli malikanesinde gücü olmayacağı için Mustafa, Yasemin’in köşkte kalması ve kötülüklerine devam etmesi için olacaktır. Ayvalık’taki setten açıklama alamadığımız için Şeref Sözü dizisinde Mustafa’nın iyi mi kurtulacağını bilmiyoruz. Ama Şeref Sözü dizisinde Mustafa karakterine can veren veren Yıldırım Özcan’ın diziye devam edeceğini güvence edebiliriz. Diziyi takip edenler Mustafa’nın iyi yüzen bir çocuk bulunduğunu bilir, bu yüzden Mustafa denizden kurtulacak ve onu bulmaları için bir köşede bekleyecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu