Televizyon

TV 8 dizisi Kırmızı Oda Sema karakteri gerçek hayattaki ismi nedir?

Tv8 televizyonunda yayın hayatına başlayan Kırmızı Oda dizisinde Doktor Deniz beyin eşi olarak gördüğümüz Sema izleyici tarafınca merak edildi. Kırmızı Oda Sema kimdir, gerçek adı ne? Kırmızı Oda Doktor Deniz’in eşi Sema kim benzer biçimde tüm soruların yanıtı haber detayında.

TV 8 dizisi Kırmızı Oda Sema karakteri gerçek hayattaki ismi nedir?

Kırmızı Oda Sema karakterine can veren veren oyuncunun gerçek adı Nur Erkul’dur. Nur Erkul, Kırmızı Oda dizisinde Sema karakterini canlandırıyor. 17 Nisan 1985 Bursa doğumlu olan oyuncu Nur Erkul, 1.70 metre uzunlukta ve 54 kilodur. Müjdat Gezen Sanat Merkezin’de oyunculuk eğitimi alan Nur Erkul çeşitli dizi ve film projelerinde yer almıştır.

Kırmızı Oda dizisinde klinikte görevli olan Doktor Denizi ile Sema içinde çocuk problemi yaşanmaktadır. Eşinin oldukca istemesine karşın çocuk sahibi olmaktan korkan Sema son 2 bölümde izleyici ile buluştu. Klinikte tüm doktorların can veren konusunda yaşanmış bir mesele bulunmaktadır. Doktor Deniz’de eşiyle sorun yaşamaktadır. Kırmızı Oda Sema eşine beraber yurtdışına gitmeyi teklif ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu