Televizyon

SHOW TV dizisi Çukur 101. Bölüm Fragmanı Tanıtımı izle

Senaristliğini Gökhan Horzum’un yazıya döktüğü,  yapımcılığını Kerem Çatay ve Ay Yapımın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk’ün oturmuş olduğu Show TV’nin reytingleri alt üst eden dizisi Çukur 4. Süre 9. Bölüm tanıtımını bu akşam yayınlanacak 100. Bölümün arkasından seyircisi ile paylaşacak. Çukur 101. Bölüm Fragmanı izle Show Tv 2 Ekim 2020 Pazartesi Çukur 4. Süre 9. Bölüm Tanıtımı gösterildi mi?

SHOW TV dizisi Çukur 101. Bölüm Fragmanı Tanıtımı izle

4.sezona bomba benzer biçimde giriş yapmış olup reyting rekorları kıran Çukur’da gözler 100. bölümdeyken, yayın hayatına başlayan fragmanlarda heyecanlanan seyircileri 101.bölümün de merakı sardı. Diziye veda eden usta adlar için üzülmeye fırsat vermeden ses getiren transferleri ile seyircisini ekrana kilitleyen Çukur, 4. Sezonun 9. Bölüm tanıtımını daha yapmadı.

Yayınladığı her fragmanda seyircisine bir sonraki hamleyi düşündüren senarist, ekibe yeni eklenecek adları hangi bölümlerde diziye dahil edecek bekleyip göreceğiz. Sürprizlerle dolu bir bölüm olacağının duyurulduğu Çukur dizisi, bu akşam Show Tv kanalında saat 20:00’da 100.kez seyircisi ile buluşacak.

Çukur 100. Bölümünde neler oldu?

Cengiz’in hamlesiyle ailesinin tehlikede bulunduğunu gören Yamaç, Cengiz’i bile şaşırtacak bir hamle meydana getirecek.

Cengiz’in hamlesiyle ailesinin tehlikede bulunduğunu gören Yamaç, Cengiz’i bile şaşırtacak bir hamle meydana getirecek. Vartolu ve Yamaç hem Cengiz’le baş etmek hem de Çukur’u korumak için harekete geçmek üzereyken sürpriz bir haberle tüm planları değişecek. Karaca’nın Azer’in ölümü hakkında söyleyeceği şeyler Koçovalı evinde tüm dengeleri alt üst edecek. Çukur halkı kendilerinden biri zarar görünce bir kez önceden kenetlenecek. Yamaç ve Vartolu’yla beraber soluk kesen bir aksiyona giren gençler, Çukurlu olmanın ne demek bulunduğunu duygu dolu anlarla hatırlayacak. Yamaç, Cengiz’in görevini de yerine getirdikten sonrasında eski bir düşmanıyla tekrardan bir araya gelmek zorunda duracak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu