Televizyon

MasterChef Türkiye’de Uğur Deniz Yılmaz neden kovuldu?

TV 8 kanalında gösterime giren MasterChef programında sıradışı bir diskalifiyeye tanık olundu. Geçtiğimiz dönem MasterChef Türkiye programında gene benzer bir durumdan terbiye sınırlarını aşan birçok yarışmacı programdan diskalifiye edilmişti. MasterChef 2020 senesinde ise gene benzer bir vaka yaşanarak Uğur diskalifiye edildi. Uğur Yılmaz Deniz’in seneler ilkin yapmış olduğu paylaşım ortaya çıkınca diskalifiye edilmesi kaçınılmaz oldu. Zamanında Fenerbahçe Spor Kulübüyle ilgili yapmış olduğu paylaşım taraftarlar tarafınca unutulmayınca olanlar oldu.

MasterChef Uğur Neden Elendi?

MasterChef Türkiye programında yarışmacı olan Uğur Deniz Yılmaz seneler ilkin yapmış olduğu paylaşımlar gün yüzüne çıkınca Acun Ilıcalı tarafınca diskalifiye edildi. Twitter hesabı üstünden yapmış olduğu paylaşımda Fenerbahçe ve Recep Tayyip Erdoğan hakkında yapmış olduğu paylaşımlar sonrasında yarışmadan diskalifiye edildi. Uğur Deniz Yılmaz, diskalifiye edilmesinden sonrasında ne kadar fazlaca üzülmüş olsa da Acun Ilıcalı’nın yakın arkadaşı olan Ali Koç hakkında yapmış olduğu paylaşımlar, Ilıcalı’nın hoşuna gitmedi ve diskalifiye edildi.

Fenerbahçe’nin 21 Kasım gününde Gençlerbirliği karşısında almış olduğu 5-1’lik galibiyetin arkasından Yılmaz’ın önceden yaşanmış olan başarısızlığın suçlusu olarak Ali Koç’u görmüş olduğu paylaşımlar gündeme geldi. Uğur Deniz Yılmaz’ın 2 yıl ilkin atmış olduğu Tweet Acun Ilıcalı’nın hoşuna gitmedi. Yılmaz, bu hafta eleme potasından çıkmış olsa da diskalifiye olarak yarışmaya veda etti.

MasterChef Türkiye’de Uğur Neden Yok?

Yarışma programından diskalifiye olduğundan yeni bölümlerde yer almayacaktır. Nundan sonrasında ekranlara gelecek olan bölümlerde Uğur Deniz Yılmaz yer almayacaktır.

MasterChef Uğur’un elendiği Paylaşımı

Sosyal medya üstünden Fenerbahçe başkanı Ali Koç ve eski Başkan Aziz Yıldırım hakkında Sövgü içerikli paylaşımlarda bulunmuş olduğu için yarışmadan çıkarıldı. Uğur Deniz Yılmaz’ın paylaşmış olduğu Tweetlerin ne olduğu ise merak konusu oldu.

Uğur Deniz Yılmaz’a Göz Altı Kararı’da Gelebilir

MasterChef Türkiye 2020 kadrosunda oynayan yarışmacı Uğur Deniz Yılmaz, 2013 senesinde Seyahat eylemleri vakalarında da o dönemlerde Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan hakkında atmış olduğu küfürlü paylaşımlardan dolayı soruşturma açılabilir. Paylaşımları yapmış olduğu dönemlerde kimseler tarafınca tanınmayan yarışmacı, şimdilerde bu vakalarla magazinde gündeme gelmesiyle beraber yapmış olduğu paylaşımlar yüzünden kendisine büyük bir bela olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu