Televizyon

Show TV dizisi İyi Aile Babası konusu nedir?

Show TV kanalında gösterime giren yeni {komedi} dizisi izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Şebnem Bozoklu ile Çağlar Çorumlu’nun başrolünü üstleneceği İyi Aile Babası dizisi Eylül ayında izleyicilerin karşısına çıkacak. Süreç Film yapımcılığında ve Tayfun Güneyer’in senaristliğini üstlendiği diziyi Hakan Algül yönetecek.

İyi Aile Babası konusu ne?

İstanbul’da geleneksel Türk ailesini anlatacak İyi Aile Babası dizisinde anne ve babanın başlarına katılan zararlı durumlara karşın neşesini kaybetmeyen bir aile televizyonlarda olacak.

Çağlar Çorumlu kimdir?

4 Aralık 1977 tarihinde Mersin’de gözlerini açan Çağlar Çorumlu, 2012 yılından bu yana Amaç Pişkin ile evlidir. Üniversite yıllarında katılmış olduğu tiyatro ekibinde keşfedilen Çorumlu, MSM Actor stüdyolarında tiyatro eğitimleri almıştır. Cem Yılmaz ile beraber İş Bankası reklamında oynayan Çorumlu geçmiş dönemde de oldukca sayıda dizi ve film projelerinde yer almıştır. Karakomik Filmler 2, Jet Sosyete, Arif V 216 benzer biçimde yapımlarda da rol alan Çorumlu, bilhassa Eşofmanlı Şevket hoca karakteriyle kitlelerin dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Şebnem Bozoklu kimdir?

Gel Dese Aşk adlı projede Erkan Petekkaya’nın partneri olan Bozoklu, İyi Aile Babası dizisinde {komedi} meydana getirecek. 25 Ağustos 1979 tarihinde İstanbul’da gözlerini açan Bozoklu, 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro eğitimi almıştır. Canım Akrabalarım  dizisi ile ilk kez ekran deneyimi yaşayan Bozoklu, Ulan İstanbul dizisiyle tanınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu