Magazin

Survivor 2021 yarışmacı Gönüllüler ekibi belli oldu

Tv8 kanalının beğenilen yarışma programı Survivor, birbirinden meşhur yeni yarışmacılarıyla izleyicilerin karşısına çıkmak için gün sayıyor. 9 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak Survivor, yeni bölümleriyle tüm Türkiye’yi ekran başına kilitleyecek. Dün yeni sezonun ilk fragmanında Ünlüler takımında yarışacak olan adlar tanıtılırken, heyecanla beklenen “Gönüllüler takımında kimler var?” sorusu da yanıtını buldu.

GÖNÜLLÜLER TAKIMI BELLİ OLDU

Survivor 2021’den ikinci tanıtım da geldi. Yeni dönemde Gönüllüler takımında; Uğurtan, Sancakay, Güvenli, Hanzade, Yunus Emre, İlayda Şeker, Poyraz, Sena, Ayşe, Reşat Hacıosmanoğlu, Aleyna ve Steven yarışacak.

ÜNLÜLER TAKIMINDA YARIŞACAK İSİMLER DE BELLİ OLMUŞTU

Öbür taraftan, başpehlivan İsmail Balaban, ulusal tenisçi Melis Sezer, oyuncu Davet Atakan, ulusal atlet Meryem Kasap, oyuncu ve güldürmen Hayrettin, eski Galatasaraylı futbolcu Sulh Özbek, ulusal basketbolcu Merve Aydın, oyuncu Batuhan Karacakaya, oyuncu Öykü Çelik ve oyuncu Cemal Hünal, Survivor 2021’de Ünlüler Ekibi’nda yarışacak adlar olacak.Yarışma, 9 Ocak Cumartesi akşamı saat 20:00’da TV8 kanalında yayınlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu