Televizyon

Arıza dizisi 2. sezon olacak mı?

Pazar akşamları SHOW TV kanalında gösterime giren ve oldukça fazla insan tarafınca sevilerek takip edilen Arıza dizisi sevenleri tarafından araştırılmaya devam ediyor. Yapımcılığı 03 Medya tarafınca üstlenilen ve yönetmen koltuğunda Recai Karagöz olan Arıza dizisinin ilk sezonu sevildikten sonrasında oldukça fazla insan dizinin ikinci sezonunu araştırmaya başladı. Arıza dizisi fanatikleri dizinin final mi yoksa dönem finali mi yapacağını araştırıyor.

Arıza dizisi 2. Sezon olacak mı?

Aldığı reytingler ile büyük başarı elde eden Arıza dizisinin başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan bulunuyor. Sosyal medyada oyuncu uyumu olarak en fazla konuşulan dizilerden birisi olan Arıza dizisi 2. Sezonda da fanatikleri ile buluşacak.

Arıza 2021 – 2022’de olacak mı?

13 Eylül 2020 tarihinde yayınlanmaya süregelen ve senaristliğini Yılmaz Şahin ile Çağla Kızılelma’nın yapmış olduğu Arıza dizisi yeni dönemun en fazla ses getiren yapımlarından birisi haline geldi.

Arıza dizisi final mi yapacak?

Pazar günlerinin olmazsa olmaz dizisi olan Arıza elde etmiş olduğu başarı ile ikinci sezonda yayınlanacak açıklamalar yapılırken dizinin bu dönem finali yapacağı ve gelecek sezonda kalmış olduğu yerden devam edeceği açıklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu