Teknoloji

2024 Star Wars hayranları harika bir yıl geçirecek!

Amandla Stenberg, The Acolyte filmiyle Yıldız Savaşları galaksisine kabul edilen ilk aktör oldu. Aralık 2021’de Stenberg’in gelecek diziyi yönetmek için Disney ile görüştüğüne dair raporlar ortaya çıktı, ancak oyuncu kadrosuna dair söylentilerin gerçekten doğrulanması birkaç ay sürdü. Stenberg muhtemelen serinin merkezinde eğitim gören yeni bir Sith olan Acolyte karakterini oynayacak. Stenberg belki de en çok Açlık Oyunları’ndaki Rue rolüyle ünlüdür. Yakın zamanda As You Are, The Hate U Give ve Dear Evan Hansen gibi dizilerde yer aldılar.

Jodie Turner-Smith’in yakında çıkacak Disney+ serisinde Stenberg’e katılmak üzere bir anlaşmaya vardığı söylendi. Oyuncu kadrosu henüz onaylanmadı ve hangi karakteri oynayacağına ilişkin ayrıntılar şu anda açıklanmadı, ancak yapımın sonbaharın sonlarında başlaması bekleniyor, bu nedenle kameralar çalışmaya başladığında daha fazla bilgi gelebilir.

İngiliz aktör, Melina Matsoukas’ın ilk uzun metrajlı filmi Queen & Slim’deki rolüyle tanınıyor. Daha sonra Noah Baumbach’ın White Noise ve Adam Sandler’ın Murder Mystery 2 filmlerinde görülecek.

Lee Jung-jae’nin ayrıca The Acolyte‘da rol alarak Star Wars evrenine katıldığı söyleniyor. Aktörün yeni dizide erkek başrolü Lucasfilm’den aldığı bildirildi ancak karakteriyle ilgili detaylar paylaşılmadı. Stenberg’in karşısında önemli bir rol oynayacağı ve bu projenin onun ilk kez büyük bir stüdyoyla çalışması anlamına geleceği anlaşılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu