Televizyon

Özge Borak, ‘Ayıp olmasın diye evlendim’ sözlerine 8 ay sonra detaylı açıklama yaptı!

Türkiye’nin ünlü oyuncularından biri olan Özge Borak, geçmişte yaptığı evliliklere ilişkin açıklamalarıyla sıkça gündeme geliyor. 2006 ile 2010 yılları arasında Bülent Şakrak ile evli olan Borak, 2012’de komedyen Ata Demirer ile evlenmiş ve 2014’te boşanmıştı.

Bir televizyon programına katılarak, kendisi için doğru olmadığına inandığı bir konudan vazgeçme mandalını geç çektiğini belirten Borak, bu durumu “Ayıp olmasın ya şimdi, o kadar da adım attık diye vazgeçmedim” sözleriyle anlatmıştı.

Bunun üzerine, son sekiz yıldır kendi doğruları doğrultusunda yaşadığını ve başkasına hesap verme ihtiyacı hissetmediğini, yaşama kararlarının kendine ait olduğunu vurgulayan Özge Borak’ın bu sözleri, birçok kişi tarafından “Ayıp olmasın diye evlendim” şeklinde yorumlandı.

Bu konunun tekrar gündeme gelmesi üzerine, bu ağızdan çıkan sözlerine yeniden açıklık kazandırmak için sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Özge Borak, sözlerinin çarpıtıldığını belirterek şunları söyledi:

“Sözümün çarpıtıldığı, farklı anlam çıkartılmaya çalıştığı konuların hiçbirine cevap vermem. Kim ne anlamak istiyorsa onu anlayacaktır. Fakat çok uzayıp gitmiş olan ve maalesef sadece beni ilgilendirmeyen bir konuya açıklık getirmek isterim. ‘Ayıp olmasın diye evlendim’ gibi bir cümle kurmadım.

Anlatmaya çalıştığım konuda sözlerimi sırf magazinsel olsun diye çarpıtan her kimse asıl ayıp edendir. Kaldı ki beni biraz olsun seyretmiş, tanımış, röportajımı izlemiş kimse böyle bir cümle kurduğuma inanmaz.

Zaten programı izleyenler ne anlatmaya çalıştığımı anladılar. Bugüne kadar kimseyle söz savaşına girmemiş, boşandığı zaman dahi tek kelime etmemiş biri olarak yıllar geçtikten sonra mı konuşacağım? Yapmayın rica edeceğim.

Dinlemeden, izlemeden ve tabii anlamadan, sadece manşet üzerinden yorum yapanlar var. Yapmayın, önce anlayın. Elbette sevmek mecburiyetinde değilsiniz, saygımızı yitirmeyelim. İyi günler…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu