Televizyon

Survivor All Star 2024 1. Fragman Yayınlandı – Turabi ve Poyraz Arasında Gerilim

Survivor All Star 2024’ün yayınlanan ilk fragmanında, Acun Ilıcalı’nın “SMS yok. Her koyun kendi bacağından asılacak” ifadesi dikkat çekiyor. Poyraz ve Turabi arasındaki tartışma öne çıkarken, Turabi’nin “Şampiyonsan efendi olacaksın” sözleri atmosferi germekte ve Turabi’nin Poyraz’a üstüne yürüdüğü anlar seyirciyi meraklandırıyor.

Survivor All Star 2024‘ün heyecan uyandıran ilk fragmanı yayınlandı. Sosyal medya üzerinden rakiplerine meydan okuyan Turabi, ilk oyun sırasında Poyraz ile gerilim yaşadı.

Acun Ilıcalı, 1 Ocak’ta başlayacak olan Survivor All Star 2024’ü duyurarak, “SMS yok, herkes kendi kaderini belirleyecek. İyiyseniz sonuna kadar gidebileceksiniz. Nagihan Karadere’nin hayalleri gerçek oluyor. Onu sadece kendi başarısızlığı eleyecek. Orada ne bahaneler duyacağımızı bilmiyorum…” şeklinde konuştu.

İlk dokunulmazlık oyununda Poyraz ve Turabi arasında gerilim yaşandı. Poyraz, Turabi’nin haftalar boyunca yaptığı provokatif paylaşımlara atıfta bulunarak, “Bu adam 2 aydır bütün saygısızlıkları ve kışkırtmaları yapıyor. Şampiyonsan efendi olacaksın. Seni ağlatacağım.” dedi.

Turabi ise öfkesine hakim olamayarak “Senin biberonunu getirdim. Emziğini… Konuşma lan. Efendiliği öğretecek son adamsın.” diyerek Poyraz’a yürüdü. Diğer yarışmacılar araya girerek olayı büyütmekten kaçındı.

Olayın ardından konuşan Acun Ilıcalı, Turabi’ye uyarılarda bulunarak “Survivor’da ‘kırmızı alarm’ veriyorum.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu