Televizyon

Melisa Döngel İntermittent Fasting ile zayıflama sırrını paylaştı

Melisa Döngel, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar, oynadığı roller ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Fit bir görünüme sahip olan ve kusursuz vücuduyla takipçilerini hayran bırakan Döngel, zayıflama taktiğini paylaştı. İpucu verdi ve “16 saat aç kalıp, sadece bir öğünde istediğini yeme” yöntemini uyguladığını belirtti.

Aralıklı oruç pratiği yapan Döngel, “16 saat boyunca yemek yemiyorum, verimli bir öğünde istediğim kadar yiyorum” dedi. Bu tekniğin kendi vücut özelliklerine göre uyarlanmış gibi göründüğünü ve uygulamaya devam ederken enerjik ve canlı kalmayı başardığını söyledi.

Son günlerde bir televizyon programına katılan Melisa Döngel, estetik operasyonlarını da ele alarak, herkesin kendisine karşı anlayışlı olması gerektiğini ifade etti. “Çenemde dolgu, yanaklarımda dolgu ve dudaklarımda dolgu var. Bir de botoks yaptırdım. Aslında tamamen kendi kimliğimden çıktığım söylenebilir. Ama bunlar benim tercihlerim ve herkesin kendi kararlarına saygı duyması gerektiğine inanıyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu