Televizyon

Gönül Dağı 123. bölüm fragmanı izle

TRT 1’in büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Gönül Dağı, her hafta heyecan dolu bölümleriyle izleyicilerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Bu akşam yayınlanan Gönül Dağı 123. bölüm fragmanı ise izleyicilere büyük bir sürpriz yaşatacak gibi görünüyor.

Dizinin başrol oyuncuları Ramazan, Veysel ve Taner, bir kez daha büyük bir belanın ortasında kalıyor. Yüksek bir miktarda tazminat ödemek zorunda kalan üçlü, bu durumun getirdiği stresle mücadele etmek zorunda kalıyor. Fragmanda Taner’in söylediği “Gedelli bizi hiç sevmedi amcaoğlu” sözleri ise ayrılık iddialarını gündeme getiriyor.

Gedelli kasabasından ayrılma kararı alan Ramazan, Veysel ve Taner’in aileleriyle birlikte kasabayı terk edip başka bir yerde hayatlarını sürdürmeye karar verdikleri anlaşılıyor. Bu durum ise izleyiciler arasında büyük bir şok etkisi yaratmış durumda.

Gönül Dağı dizisinin 123. bölüm fragmanına göre, önümüzdeki haftalarda izleyicileri bekleyen birçok olay ve sürpriz daha yaşanacak gibi görünüyor. Heyecan dolu bölümleri ile her hafta büyük bir ilgiyle izlenen Gönül Dağı, başarılı oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle izleyicilerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu