Televizyon

Bebek Firarda filminin bebeğinin yeni halini tanıyamazsınız

1994 yapımı ‘Baby’s Day Out’ ya da Türkçe adıyla ‘Bebek Firarda’, 90’ların en popüler filmlerinden biri oldu. Bebek Bink karakterini canlandıran iki kardeş, Adam Robert ve Jacob Joseph, film setinde yaşadıkları zorluklar nedeniyle tanınmaz hale geldi. Bu ikizler şu anda 30’lu yaşlarında ve zamanın etkisiyle büyük bir değişime uğradıkları düşünüldüğünde, onları tanımak oldukça zor.

Adam ve Jacob, 20 yıl içinde büyük bir değişim geçirerek farklı kariyer yollarına yönelmişlerdir. Jacob, 2016 yılında üniversite eğitimini tamamlayarak şu anda bir restoranda aşçı olarak çalışmaktadır. Adam ise moda dünyasına adım atmıştır. Beyaz perdedeki günlerini geride bıraksalar da, ikizler Bebek Bink’in serüvenindeki başarılarıyla hafızalarda yer etmişlerdir.

‘Bebek Firarda’ filmi, bebek Bink’in kaçırılması ve yaşadığı olayları konu alır. İkizlerin başarılı performansı ve filmdeki eğlenceli hikaye, onları 90’ların en sevilen oyuncularından biri yapmıştır. İzleyiciler, Bebek Bink’in şu anki durumunu merak etmeye devam ediyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu