Teknoloji

Ace, 2023 Güncellemesiyle 11v11 PvP’yi Sunuyor

11’e 11 PvP modu, oyunculara heyecan verici bir futbol deneyimi yaşatacak gibi görünüyor. Bildiğiniz gibi oyunun iki farklı oyun modu bulunuyor: Rüya Takımı ve As Karşılaşması. Rüya Takımı modunda, oyuncular kendi takımlarını oluşturabilir ve stratejik dizilişlerle rakiplerine karşı mücadele edebilirler. As Karşılaşması modunda ise, oyuncular tek bir oyuncuyu kontrol eder ve gerçek zamanlı olarak takım arkadaşlarıyla iş birliği yapabilirler.

Oyuncular, oyuncularını geliştirerek farklı yetenekler ve kombinasyonlar açabilirler. Oyun, Kaptan Tsubasa serisinin tüm popüler karakterlerini barındırıyor. Tsubasa Ozora, Kojiro Hyuga, Genzo Wakabayashi, Taro Misaki, Ryo Ishizaki gibi isimlerin yanı sıra, yabancı oyuncular da oyunda yer alıyor. Oyuncular, bu karakterleri toplayarak kendi rüya takımlarını oluşturabilirler.

Captain Tsubasa: Ace, 2023 Noel Güncellemesi ile 11’e 11 PvP Getiriyor

Oyun, aynı zamanda Kaptan Tsubasa mangasının klasik sahnelerini de yeniden yaratıyor. Oyuncular, mangada izledikleri unutulmaz anları, yüksek kaliteli 3D grafiklerle oyun içinde tekrar yaşayabilirler. Oyun, futbol tutkusunu ve heyecanını mobil platformlara taşıyor.

19 Aralık 2023 tarihinde Süper Kupa Serisi ismiyle gelecek olan güncelleme ile oyuncular, günün belirli saatlerinde açılacak olan karşılaşmalara katılarak haftalık ödüllerini toplayabilecek. Üstelik ödüller her hafta güncellenecek. Yılbaşı etkinliği olarak gelen bu mod daha sonraki zamanlarda da kullanılabilecek. Son olarak oyunu oynayan arkadaşlar  31 Ocak 2024’e kadar geçerli olan “NOEL” hediye kodunu kullanarak kendilerine özel sürpriz hediyelerini almayı unutmasın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu