Teknoloji

2020 Sıfır Nissan Micra teknik özellikleri nelerdir?

İkonik tasarımları ve işlevleriyle milyonlarca kişinin kullandığı taht kuran otomobil olan Micra, uzunca bir süre sonrasında yenilenecektir. Boyutuyla bilhassa de bireysel isteklerinize hitap edecek Micra tasarımları da oldukça önceden güzel olacaktır. Eski Nissan Micra tasarımları yumuşak hatlar bulundurmaktadır. Yenilenen Nissan Micra’daysa önceden keskin hatlar kullanılıyor. Micra modeli oldukça önceden dinamik bir görünümde olacak.

2020 Sıfır Nissan Micra teknik özellikleri nelerdir?

Vasıta son aşama dinamik ve atletik göründüğünden adamların de tercihleri içinde yer alacak. Yenilenen tasarımla beraber en fazla göze çarpan vasıta 5 santimetre kadar kısalmıştır. Kısalmaya rağmen otomobilin en – boy oranı bakımından uzadığı görülüyor. Ön fardaki çekikliği artırılan ve otomobile oldukça önceden agresif bir hava katan Nissan Micra, tasarım bakımından da kalitelidir.

Nissan Micra teknik özellikleri nedir?

Yenilenen Nissan Micra; 1.0 lt ve 100 PS motoruna haizdir. 5 ileri manuel vites ile 7 ileri CVT şanzımana haiz otomobil 100 beygir gücündedir. Tork açısından kendisini değiştirmeyen Micra 144 nm tork’a haizdir. Vasıta en fazla 177 km/s hızında ve 0’dan 100 kilometreye 13 saniyede ulaşabilmektedir.

Yenilenen modelin tutarları nedir?

Yenilenen modelin tutarları da açıklandı. Buna nazaran;

0 IG-T Düz Vites Visia – 109.900 TL

0 IG-T Otomatik Vites Visia – 118.900 TL

0 IG-T Otomatik Vites Tekna – 125.900 TL

0 IG-T Otomatik Vites Platinum – 139.900 TL

0 IG-T Otomatik Vites Platinum Premium – 149.500 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu