Teknoloji

Beeper’ların Savaşı: Apple Sona Karşı

Şirketin bunun son düzeltme olduğunu söylediği bildiriliyor. Bugün yayınlanan bir blog yazısında Beeper, “büyük şirketle kedi fare oynamanın” sona erdiğini söyledi.

Peki, son çözüm nedir? Cevap basit bir yama değil. Mevcut mobil cihazınızı bir Mac ya da eski bir iPhone ile eşleştirerek kullanabilirsiniz. Cloud ile Beeper Mac kullanıcıları, tüm macOS sürümleri yazılım güncellemesini desteklemez, ancak kolayca güncellenebilir ve yeniden bağlanabilir. Ayrıca, bir Mac’iniz ve Beeper Cloud’unuz varsa
bir arkadaşınızdan, masaüstü uygulaması ile kullanılabilecek iMessage kayıt kodunu paylaşmasını isteyebilirsiniz.

The Beeper – Apple savaşı sona eriyor

Son olarak, eski bir iPhone’da (6/6s/7/7/8/X) bir iMessage kayıt kodu aracı oluşturmak için Beeper’ı jailbreak yapabilir ve servise erişmek için kodu girebilirsiniz.
Beeper Mini uygulamasını güncelleyebilirsiniz. Şirket bu görev için jailbreak’li iPhone’ları da kullanıyor. kiralama ve satma. Sonuçta, bir iPhone’u jailbreak etmek
yeni başlayanlar için kafa karıştırıcı olabilir.

İşin iyi tarafı, şirket bu düzeltmelerin işe yaradığını ve hatta mavi telefon numaralarını Beeper Mini deneyimine getirdiğini gösterdi. geri getirdiğini söylediği bildirildi. Bununla birlikte, bir Mac’iniz veya eski bir iPhone’unuz yoksa veya her ikisine de erişiminiz yoksa, bir beeper’ınız yoksa, neredeyse şansınız yok. Çağrı cihazıyla gelecekte bir noktada karşılaşırsanız, bunun onları koruyacağına dair bir işaret olduğunun farkına varmalısınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu