Teknoloji

OPPO Pad Neo, Bluetooth SIG Sertifikasını Aldı: Lansmanı Yakında

Oppo, küresel pazar için Oppo Pad Neo adı altında yeni bir tablet hazırlığında. Eylül ayında NBTC sertifikası almasının ardından IMDA ve SIRIM listelerinde de yer aldı. Bluetooth SIG sertifikasyon sitesinde de ortaya çıkan tabletin model numarası OPD2303 ve Bluetooth 5.2 desteği onaylandı. Bu model numarası OnePlus Pad Go’ya ait olabilir, bu da Pad Neo’nun küresel pazarda yeniden markalanmış bir versiyon olabileceğini düşündürüyor.

Oppo daha önce de OnePlus cihazlarını yeniden markaladı. Çin’de Oppo Pad Air 2’yi piyasaya sürdü, bu da yeniden markalanmış bir OnePlus Pad Go idi.

Pad Neo için benzer özelliklerin beklendiği düşünülüyor. 11.35 inçlik 2.4K LCD ekran, 7:5 en boy oranı, 8 GB RAM ve 128 GB ya da 256 GB depolama seçenekleri bulunabilir. Cihaz, Helio G99 yonga setiyle güçlendirilmiş olabilir. Ayrıca büyük bir 8,000mAh pil ve USB-C şarj özelliği de olabilir.

Kamera açısından, 8MP ön ve arka kamera bekleniyor. Dört hoparlörle Dolby Atmos desteğinin bulunması, ses deneyimini zenginleştirebilir. Yazılım tarafında Android 14 tabanlı ColorOS ve genişletilebilir depolama için bir microSD kart yuvası olabilir.

Oppo, Pad Neo’nun resmi lansman tarihini henüz açıklamadı ancak cihazın çeşitli sertifikasyonlarda görünmesi lansmanın yakın olabileceğine işaret ediyor. Cihazın, Kasım ayında Çin’de piyasaya sürülen Oppo Reno 11 serisiyle birlikte çıkması bile mümkün olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu