Teknoloji

Xiaomi 14 serisi ve Watch S3, kısıtlı renk seçenekleriyle piyasaya çıkıyor

Xiaomi, bugün SUV 7 adlı ilk elektrikli otomobilini tanıttı. Araç, Aqua Mavisi, Yemyeşil ve Mineral Gri olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunuyor. Ayrıca, marka aynı zamanda Xiaomi 14 amiral gemisi akıllı telefonları ve Xiaomi Watch S3 için sınırlı sayıda özel renk seçenekleri de duyurdu. Her iki cihazın yeni renkleri, Xiaomi SUV 7 ile uyumlu. Xiaomi 14 ve Xiaomi Watch S3, yeni sınırlı sayıda özel renklerle piyasaya sürüldü

Xiaomi 14 ve Xiaomi 14 Pro, daha önce Beyaz, Siyah ve Yeşil renk seçenekleriyle tanıtılmıştı. Şimdi ise bu iki amiral gemisi akıllı telefon da Körfez Mavisi ve Zeytin Yeşili tonlarında sunuluyor, ki bu renk seçenekleri Xiaomi SUV 7‘nin renk varyasyonlarını tamamlamak amacıyla getirildi. Önemli bir nokta, Zeytin Yeşili tonunun standart Yeşil renk seçeneğinden farklı olduğudur. Xiaomi 14 ikilisi, siyah renkli yüksek metal orta çerçevesi ve cam arka paneliyle dikkat çekiyor.

Xiaomi 14 serisi ve Watch S3, sınırlı renk seçenekleriyle geliyor

Xiaomi 14 ve 14 Pro‘nun sınırlı sayıda özel renk seçenekleri, sadece en üst düzey 16GB + 1TB RAM ve depolama konfigürasyonunda mevcut. Bu modeller, standart sürümleriyle aynı fiyat etiketine sahip; sırasıyla 4999 CNY (700$) ve 5999 CNY (850$).

Öte yandan, Xiaomi Watch S3‘ün sınırlı sayıda özel sürümü yalnızca eSIM versiyonunda bulunmaktadır. Körfez Mavisi renk seçeneği, Siyan renkli bir çerçeve ve ortasında Siyan bir şerit bulunan siyah bir kayışa sahiptir. Zeytin Yeşili varyantı ise aynı renkte bir kayış ve siyah bir çerçeve ile sunulmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu