Teknoloji

Sızdırılan bilgilere göre Lenovo Yoga Book 9i’nin çift ekranlı tasarımı ortaya çıktı

Temmuz ayında Lenovo, çift ekran tasarımına sahip Yoga Book 9i’yi tanıttı. Şimdi ise, yeni bir sızıntı, bu modelin halefinin üzerinde çalışıldığını ve bir sonraki nesil Yoga Book 9i dizüstü bilgisayarının görüntülerini ortaya koyuyor. İşte tüm detaylar.

Tanınmış sızıntı uzmanı Evan Blass, X (eski adıyla Twitter) üzerinden 9. nesil Yoga Book 9i’nin görüntülerini paylaştı. Tweet’ine bakıldığında, yakında piyasaya sürülecek olan ince ve hafif dizüstü bilgisayarın çift ekran tasarımı göze çarpıyor. Cihazın menteşesi 360 derece destek sunuyor ve panelin tablet modu için dokunmatik ekran özelliğine sahip olduğu tahmin ediliyor. Önceki modeline benzer şekilde, yaklaşan Yoga Book 9i de muhtemelen yine yaratıcı profesyonelleri hedef alıyor, çünkü stylus desteği de sunuyor.

Lenovo Yoga Book 9i’nin çift ekranlı tasarımı sızdırıldı

Görüntüler, Yoga Book 9i’nin gizli bir dokunmatik yüzeye sahip klavye ile geleceğini ortaya koyuyor. Önceki nesil modelde olduğu gibi. Cihazın ana ekranı büyük ön ekranı olurken, ikincil ekran klavyenin üzerinde ve menteşe mekanizmasına yakın bir yerde yerleştirilmiş daha küçük bir panel olarak tasarlanmış. Ne yazık ki, sızıntı Yoga Book 9i hakkında daha fazla ayrıntıyı açıklamıyor, sadece bir renk seçeneği olduğunu doğruluyor.

Yan taraflarda iki Thunderbolt 4 portu bulunuyor. Önceki model 13. nesil Intel Core işlemcilerle piyasaya sürülmüştü, bu nedenle yeni model daha güncel özellikler sunabilir veya muhtemelen Intel Core Ultra CPU’ları da barındırabilir. Unutulmamalıdır ki, bu bilgiler henüz sadece spekülasyon aşamasında olduğundan, bu konuyla ilgili daha fazla güncelleme için takipte kalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu